Fostul campion mondial, Fabio Grosso, actualul antrenor al echipei din Serie B, Bari s-a trezit cu un cocoș mort în fața locuinței sale după ce cu o zi înainte echipa sa a termiant la egalitate, cu Pescara, scor 2-2. Pe lângă ccocoșul mort, simbolul lui Bari, fanii Pescarei au vandalizat și zidurile locuinței lui Grosso.

Fabio Grosso
Foto: ilpescara.it

Meciul dintre Pescara și Bari a fost unul destul de dur, arătându-se 7 cartonașe galbene și unul roșu. Gazdele au reușit egalarea în al 4-lea minut de prelungiri. Rivalitatea dintre cele două formații a cunoscut o ascensiune rapidă imediat după ce Grosso a devenit antrenorul lui Bari. Acesta locuiește în orașul Spoltore, la doar 7 km de Pescara.

Foto: ilcentro.it

În noaptea dinaintea meciului, fanii Pescarei au făcut gălăgie în fața hotelului unde era cazată Bari, împiedicând-i astfel pe jucătorii vizitatori să se odihnească. Cu privire la aceste incidente, fostul jucător al lui Inter și Juventus a declarat următoarele: “Nu vreau să vorbesc despre cele întâmplate pentru că întotdeauna am trăit acolo și întotdeauna o să trăiesc acolo. Erorile unor indivizi nu-mi vor schimba părerea despre Pescara, care este un oraș foarte civilizat.”

Bari ocupă poziția a 5-a în clasament cu 55 de puncte în timp ce Pescara luptă pentru menținerea în Serie B, ocupând poziția a 17-a din 22 de echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =