Departe de reflectoarele mediatice, a început noul format al Cupei UEFA, transformată acum în Europa League. Rezultatele complete ale acestui prim tur preliminar le puteți vedea aici. De remarcat faptul, că deși echipa la care joacă acum, Dinamo Tirana, a fost eliminată de către FC Lahti, fostul jucător senegalez al celor de la Dinamo București ( are o feblețe pentru echipele dinamoviste acest african ) a reușit să marcheze o dublă.

În perioada 16-23 iulie va avea loc cel de-al doilea preliminar acolo la capitolul echipe puternice îi găsim doar pe cei de la Steaua, Galatasaray Instabul, Rapid Viena, Basel și Rosenborg ( surprinzător, aceștia din urmă au fost nevoiți să treacă și de primul tur preliminar ).

De altfel, din partida celor de la Rosenborg am extras și cel mai frumos gol al acestui prim tur preliminar ( primul gol din primul rezumat de mai jos ), iar cea mai comică fază fine din meciul Vlaznia ( Albania ) – Sligo Rovers ( Irlanda ). Priviți cum se bucură atacantul la primul gol și o să vă dați seama despre ce este vorba. Secunda 24 în al doilea rezumatbiggrin

1 COMENTARIU

  1. Extraordinar primul gol, daca ar invata si romanii nostri sa traga asa, altfel ar sta lucrurile cu campionatul nostru. la al doliea video am ras cu lacrimi :)). Ma mir ca nu a ramas acolo lipit de panou, probabil ca era prea extaziat sa mai simta lovitura :)).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 1 =