Meciul de deschidere și finala Campionatului European din 2016 se vor juca pe Stade de France ( Saint-Denis, Paris ), au anunțat astăzi organizatorii turneului final.

Stadionul parizian a fost preferat în locul celui din Marsilia pentru că are o capacitate mai mare a spus Jaques Lambert, președintele comitetului de organizare al EURO 2016, precizând că ”era logic ca Stade de France să găzduiască cele două meciuri pentru că este unicul cu o capacitate de 80 000 de persoane”.

Semifinalele EURO 2016 se vor juca la Marsilia și Lyon, stadionul Velodrome găzduind și unul dintre cele patru sferturi de finală alături de arenele din Bordeaux, Lille și Saint-Denis.

Ca număr de meciuri, la Lens, Nice ,Saint-Etienne și Toulouse se vor disputa câte patru, la Bordeaux și Paris ( Parc des Princes ) câte cinci, Lille, Lyon și Marsilia câte șase, în timp ce pe Stade de France se vor juca șapte meciuri ale turneului final.

euro 2016

 

Programul complet al calificărilor pentru Euro 2016. România, în grupă cu Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord și Insulele Feroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here