Gata. Se joacă Real Madrid – Barcelona ( click pe imagine pentru formatul mărit ). Meciul care decide totul. Un egal sau o victorie a Barcelonei cam pun capăt luptei pentru titlul din Primera Division, o victorie a celor de la Real Madrid va însemna doar începutul unei bătălii pasionante în cele patru etape care vor mai rămâne de jucat ( în acest moment Barcelona este lider cu 82 de puncte, Real Madrid locul 2 cu 78 de puncte ). Mai mult, ar însemna o puternică lovitură în moralul catalanilor care miercuri au de jucat returul cu Chelsea pe Stamford Bridge, deși, și eu mă număr printre cei care îi dau favoriți, pentru că la fel ca în meciul de azi, Barcelona este favorită, fiindu-i utile atât un egal cu goluri marcate cât și o victorie.

Ce fel de meci vom vedea?

Probabil că Real Madrid nu va avea nici o problemă în a se lăsa dominată, așa că e posibil să avem parte de un meci de genul recentei semifinale Barcelona – Chelsea, însă cu un Real Madrid care va face o presiune mai mare în centrul terenului, acolo de unde îi place să lanseze contre la a căror finalizare să se afle Raul sau Higuain. La fel de posibil este ca o dată cu trecerea timpului, Real Madrid să încerce să preia controlul meciului profitând de o eventuală oboseală instalată în echipa catalană.

O altă variantă plauzibilă este aceea ca bătălia tactică a celor doi antrenori, Juande Ramos și Pep Guardiola, să piardă controlul asupra meciului, iar inspirația individuală a adunăturii de vedete care va fi trimisă pe gazon să ne ofere o seară mult mai spectaculoasă decât s-a planificat. Pentru că, la urma urmei, se joacă Real Madrid – Barcelona, orgoliile sunt mari iar într-un asemenea meci pasul de la rațiune la nebunie este foarte mic.

Celor care nu au posibilitatea de urmări meciul la televizor, puteți găsi diferite linkuri unde îl puteți vedea live video pe internet, aici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 11 =