alexandru-maxim-ist-beim-vfb-stuttgart-fuer-die-standards-zustaendig_40609

Astăzi, cu începere de la ora 21:30 (Eurosport 2), în debutul etapei a 11-a din Bundesliga, Borussia Dortmund primeşte vizita celor de la Stuttgart, iar Alexandru Maxim este aşteptat să fie titular la oaspeţi. Românul se află într-o formă excelentă, fiind lider în topul pasatorilor din campionatul Germaniei, având 7 pase decisive, şi marcând 4 goluri. Prin evoluţiile sale, Maxim a atras atenţia iubitorilor fotbalului german şi a cluburilor de top, iar antrenorul său, Thomas Schneider, l-a lăudat, comparându-l cu fosta vedetă a “şvabilor”, Krasimir Balakov.

Întâlnirea cu Dortmund va fi întotdeauna una specială pentru Maxim şi îi va aduce mereu aminte de faptul că meciul său de debut ca titular în Germania, a fost împotriva Borussiei, pe teren propriu. În acel meci (pierdut cu scorul de 2-1), “Zorro”, pentru că la acea vreme purta o mască de protecţie din cauza unei accidentări suferite la nas, a marcat şi primul său gol, parcă atenţionând şi celelalte cluburi din liga germană că vor mai auzi de el. Până la acea partidă, internaţionalul român mai fusese introdus de 3 ori, din postura de rezervă, contribuind cu o pasă de gol.

Golul lui Alex Maxim din meciul cu Dortmund poate fi vizualizat AICI.

Ultimele sale prestaţii au fost remarcate şi de către Jürgen Klopp, iar o nouă evoluţie bună astăzi împotriva vicecampioanei Germaniei şi a Europei, ar putea face ca Maxim să îmbrace tricoul galben-negru în sezonul următor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here