Baraj Rapid ChiajnaS-a îngălbenit ieri toată România de la brechingurile celor 356 de televiziuni de știri din România care transmiteau de la Liceul Teoretic “Dimitrie Bolintineanu”. Copii, părinți, polițiști, securiști, procurori, geniști, veterani de război, pirotehniști, cu toții se împingeau și se înjurau în fața asediatului liceu din capitală. În tot acest timp, undeva la doi metri sub pământ, la cimitirul Șerban Vodă din București, Ion Luca Caragiale se zvârcolea în chinuri, strigând parcă în gura mare: ”Eu pe cine arestez?

Azi, la 24 de ore de la toată acea mizerie pur românească din fața institutului de învățământ bucureștean, tot în București, dar la Casa Fotbalului, o altă casă de nebuni, mai marii umflați grătaragii ai fotbalului românesc, de la FRF și LPF au luat o decizie unică în istoria fotbalului românesc, european, mondial și intergalactic. Pentru a stabili a 18-a echipă din sezonul viitor de Liga 1, ”eroii burții slăninoase” care conduc fotbalul românesc au decis ca această echipă să fie una dintre Rapid sau Concordia Chiajna. Nu, n-a dat cu banul, ci au decis ca un meci de baraj între cele două echipe să umple golul locului 18 în sezonul 2013-2014.

Întrebarea care se pune acum este una cât de poate de simplă: pe ce criterii au luat această decizie ? De unde până unde, locul 8, fără licență, dar salvată sportiv, va juca împotriva locului 15 cu licență, dar retrogradată pe teren. Dacă Rapidul nu are licență, dar va rămâne în Liga 1, ce rol mai are licența ? Dacă licența e criteriul de rămânere în Liga 1, de ce naiba se mai joacă barajul și nu rămâne Chiajna ?

Cu alte cuvinte, există vreo lege care îi ghidează pe acei indivizi din Comitetul Executiv al FRF ? Și dacă există, de o respectă ? Și dacă n-o respectă, ce naiba face DNA ? Adună amărâți de la ”Bolintineanu”?

Dragă domnilor procurori de la DNA sau agenți SRI, de ce nu vă băgați dumneavoastră, nu piciorul, că ăla l-ați băgat de atâtea ori, ci microfoanele, în sediile FRF, LPF și prin toate aceste locații cancerigene ale fotbalului românesc? Lăsați naibii cocalarii care dau Bac-ul, nu vedeți că e vai mama lor și nici nu știu câți ani a durat războiu de 30 de ani ? Vedeți-vă dumneavoastră de adevărații mafioți ai neamului, cei care au făcut slănină în jurul gâtului și a cefei de pe seama acestui fotbal sleit de orice urma de vlagă.

Așteptăm cu mare interes autobuzul în fața FRF și LPF...de fapt mai bine câteva remorci, întrucât sunt greu de transportat acei ”grei” ai fotbalului. Păi, numai Vali Alexandru e cât 30 de Horia Ivanovici la ieșirea de la un Mac. Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here