djokovic vs nadalNovak Djokovic și Rafael Nadal se vor duela pentru un loc în finala Mastersului de la Montreal într-o semifinală așteptată de toată lumea după tragerea la sorți care i-a poziționat pe ambii jucători în jumătatea superioară a tabloului de simplu. Va fi a 36-a confruntare dintre cei doi și a doua din acest an 2013 în care ei și-au împărțit victoriile. Mai întâi, sârbul s-a impus în finala Mastersului de la Monte Carlo, 6-2 7-6, în timp ce spaniolul a câștigat un meci de cinci seturi, 6-4 3-6 6-1 6-7 9-7, în semifinalele de la Roland Garros.

Pentru Djokovic, meciul din sferturile de finală contra lui Richard Gasquet (favorit 7) a fost doar o formalitate în comparație cu cel din optimi. Spre deosebire de partida de joi în care a avut nevoie de peste două ore pentru a trece cu 2-6 6-4 6-4 de Denis Istomin, Nole a cedat doar trei game-uri în fața francezului și l-a învins pe acesta cu 6-1 6-2, în doar 51 de minute.

De partea cealaltă, Nadal rămâne fără set pierdut la Rogers Cup și în urma sferturilor după ce l-a eliminat pe Marinko Matosevic cu 6-2 6-4. La fel ca liderul mondial, ibericul a întâmpinat mici dificultăți în optimi, având nevoie de aproape două ore pentru a trece cu 7-6(6) 6-4 de semifinalistul surpriză de Wimbledon, Jerzy Janowicz.

Cealaltă semifinală a turneului va fi una 100% canadiană, în ea urmând să se întâlnească Vasek Pospisil, beficiar al unui wild-card, și Milos Raonic, cap de serie numărul 11.

nadaldjokovichead2head

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here