Primii doi favoriți ai turneului Masters 1000 de la Cincinnati, Novak Djokovic și Andy Murray, au fost eliminați astăzi în sferturile de finală.

johnisnerSârbul a fost învins de John Isner care a servit aproape perfect cu 7-6(5) 3-6 7-5. În tie-break-ul primului set, Djokovic a comis o dublă greșeală, iar americanul a făcut un mini-break care s-a dovedit decisiv. După un prim game lung în care a salvat și mingi de break, liderul mondial a câștigat pe serviciul advers în setul doi și părea că va întoarce meciul. Dar după ce a câștigat această manșă secundă, s-a ajuns într-un decisiv care a semănat cu primul set, mergându-se cap la cap. Nu s-a ajuns însă în tie-break pentru că, după un alt game lung în care Nole a făcut ultima din cele cinci duble greșeli din acest meci, Isner a câștigat cu 7-5. Americanul clasat pe locul 22 în clasamentul ATP îl va întâlni în semifinale pe Juan Martin del Potro, cel care a trecut de una dintre surprizele turneului, rusul Dmitry Tursunov, cu 6-4 3-6 6-1.

tomasberdychTomas Berdych așteaptă să vadă cine va câștiga sfertul care-i va opune pe Roger Federer și Rafael Nadal pentru a ști cu cine va juca în semifinale după ce l-a eliminat pe Andy Murray cu 6-3 6-4 într-o oră și jumătate. Cei zece ași serviți astăzi nu l-au ajutat pe scoțian prea mult, el pierzându-și o dată serviciul în fiecare set și, la fel ca săptămâna trecută la Montreal, este învins înainte de semifinale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + 13 =