Zile de glorie pentru argentinianul Mauro Icardi. Atacantul argentinian, în formă de excepție, a marcat hattrick-ul perfect în meciul câștigat de Inter duminică, în fața Atalantei, și a ajuns la cota 20 de goluri marcate în Serie A în acest sezon, doar două mai puțin decât BelottI ( Torino ). Primul hat-trick pentru Icardi în acest sezon, care mai are însă bifate șase duble până acum, performanță cu care îl depășește pe Messi, care are și el șase duble marcate în La Liga 2016-2017, însă îi lipsește tripla.

Dacă din partea unui atacant precum Icardi un hat-trick nu este tocmai ceva neobișnuit, atunci când vine vorba de un mijlocaș ca Banega, lucrurile stau puțin altfel, pentru că acesta marchează trei goluri într-un meci oficial pentru prima oară în carieră.

Aliniate unul lângă altul, în același meci, cele două hattrick-uri reușite duminică de Icardi și Banega egalează o performanță ce s-a mai văzut la Inter în urmă cu 84 de ani, atunci când Giuseppe Meazza și Atillio Demaria marcau fiecare câte trei goluri într-un Inter – Casale din 1933.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − five =