neymarSe pare că brazilianul se transformă încet, încet, în principala telenovelă a pieței de transferuri din această vară. În ultimul episod, Odilio Rodrigues, vicepreședintele clubului Santos anunță: Clubul nostru a examinat propunerea primită de la Barcelona, însă aceasta nu îndeplinește condițiile noastre, așa că nu a fost acceptată. Aveam doar această propunere pe masă iar Consiliul de Administrație a decis că nu este ceea ce vrem„.

Vicepreședintele de la Santos vorbește despre ultima ofertă făcută de Barcelona pentru Neymar, ofertă care se învârte în jurul a 20 de milioane de euro, sumă considerată insuficientă de către conducătorii clubului brazilian. Proprietarii drepturilor de vânzare ale jucătorilor sunt Santos 55%, celalte procente împărțindu-le companiile TEISA 40% și DIS 5%.

De altfel, se pare ca Santos a început să alerge după doi iepuri deodată, același conducător al clubului declarând că ”Și Real Madrid este interesată de jucător, însă deocamdată nu putem vorbi de fapte concrete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 4 =