“CURS DE PROFESIONALISM”, asa putem numi parcursul Unirii din Liga a 2-a pana la victoria pe pamantul care a dat lumii fotbalul. 3 ani pentru un titlu, 3 partide pentru prima victorie in UCL,3 autogoluri ce urca meciul in topurile statisticilor, 3 puncte ce claseaza Urziceniul pe o un loc unde se simte mirosul ghioceilor.
.
Dan Petrescu, MM si un patron necunoscut – 3 oameni ce au luat din industria fotbalistica doar fotbalul.

Daniel Tudor – al 3-lea portar al echipei a atins steaua lui norocoasa la 35 de ani datorita increderii si determinarii ce se regaseste in lotul ialomitenilor.

Calcaiul lui Bruno, driblingurile lui Brandan si revenirea lui Ricardo – sunt momente magice oferite de 3 straini pe care nimeni nu i-a asteptat la aeroport cand au sosit.

Galamaz, Varga, Balan – 3 produse ale unei fabrici de fotbal specializate in producerea de fotbalisti.

Maftei, Apostol, Bilasco – 3 jucatori terminati pentru unii si magistrali pentru cunoscatori.

Si nu in ultimul rand, Frunza, Paduretu, Onofras – cele 3 schimbari ale Unirii au o valoare de piata ce sfideaza orice banc despre “cheltuitorii” scotieni.
.
URZICENI, MANDRIA TARII, ne place noua celor de pe BDF sa spunem tot timpul despere formatia din Baragan. Facem asta din RESPECT pentru sportul rege, respect pe care altii l-au pierdut. Ultimul exemplu l-am avut chiar ieri, atunci cand cele doua ziare de specialitate din Romania nu au publicat pe prima pagina nici macar un cuvant despre partida Rangers-Unirea.
.

A fost a 6-a victorie romaneasca in grupele UCL, 4 din ele fiind obtinute in deplasare. Interesant este ca in 3 din cele 6 succese s-a inregistrat scorul de 4-1 (toate-n deplasare). PALMARES ROMANIA IN UCL: 6 victorii – 13 egaluri – 26 înfrângeri – (38-72).

1 COMENTARIU

  1. Ma, Nea Cifra…nu te lasi :))Bun, imi place. Bine gandit, bine scris! Tot respectul pentru Urzieni! Pentru mine minunea Urziceni continua. Bravo lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − five =