Betano este una dintre casele de pariuri online de top la care se poate juca în România. Dacă ești la începutul „carierei” de parior și nu știi la ce agenție să joci sau dacă ai deja cont în altă parte, dar vrei să încerci și alte platforme, părerea mea e că poți lua în considerare acest bookmaker. Îți voi explica ce ai de făcut de la deschiderea contului și până la plasarea primului pariu:

Câteva avantaje oferite de acest bookmaker

Unul dintre motive este că poți paria cel puțin până pe 31 ianuarie 2027 fără teamă că te înhață Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Licența obținută la începutul acestui an este valabilă până atunci.

Apoi, este simplu să îți deschizi cont, iar interfața este organizată logic, așa încât să parcurgi meniurile și să pariezi rapid. Acestor avantaje li se adaugă numărul mare de transmisiuni în streaming video live, cotele bune, opțiunile variate de pariere, aplicație pentru mobil care se mișcă bine ș.a.m.d.

Primul pas: înregistrează-te

Pentru orice eventualitate, m-am gândit că ți-ar fi util un tutorial despre deschiderea unui cont nou și despre plasarea primului pariu pe această platformă. Încă din start, trebuie precizat că interfața este în limba română. Cum deschizi prima pagină, în dreapta sus vei avea două câmpuri în care trebuie să introduci numele de utilizator și parola pentru a intra în cont.

Cum nu ai încă un cont deschis, vezi că sub „nume utilizator” există opțiunea „Înregistrare acum”. Click pe ea! Vei avea de introdus informații de contact și date personale: e-mail, nume utilizator (care nu este musai să aibă legătură cu numele tău real), parola (de două ori), genul, prenumele, numele, data nașterii, număr de telefon, adresa, orașul, codul poștal, echipa favorită, țara în care locuiești, CNP-ul.

Atenție! Prenumele, numele, data nașterii, adresa și CNP-ul trebuie să fie identice cu ce scrie pe cartea de identitate. După înscriere, îți va fi solicitată o copie după CI. Dacă există diferențe, nu vei putea să retragi bani. Înainte să închei înregistrarea, te sfătuiesc să citești cu atenție „Termenii și condițiile”. Nu bifa că ești de acord fără să te fi uitat pe ce scrie acolo.

Cum poți depune bani

Evident, nu poți juca până nu depui bani în cont. O poți face prin card, transfer bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard. Suma minimă variază în funcție de instrumentul ales. Este bine să ții cont că nu poți efectua retrageri prin Paysafecard.

Înainte de a deschide un cont, mai am o recomandare: citește toate informațiile de pe pagina Betano prezentata pe site-ul lui Cădar Marius, unde s-a răspuns la majoritatea întrebărilor despre acest operator, dar mai ales aveți la îndemână toate detaliile solicitate de pariori în cadrul comunității.

Tipuri de pariuri

La această agenție online poți juca toate tipurile de pariuri importante: single, multiple, în sistem, dar și cu baze. Cu primul tip nu este nici o filosofie. Dai click pe cota dorită, completezi chenarul cu miza și apoi plasezi pariul. Mi se pare ok că e afișat separat și eventualul profit.

Dacă vrei să pui un pariu multiplu, dai click pe cotele din dreptul opțiunilor dorite, care se vor adăuga automat pe bilet. În subsol va scrie „Multiple” și numărul de selecții, precum și numărul de combinații posibile.

Atenție la miza finală în cazul pariului în sistem

De exemplu, dacă ai 5 selecții pe bilet, există variantele: duble, triple, 4 selecții și 5 selecții. Dacă completezi miza pe rândul cu 5 selecții, atunci joci un pariu multiplu. Dacă alegi una din celelalte variante, atunci joci un pariu în sistem. Ține cont că suma completată de tine în dreptul mizei se va înmulți cu numărul de combinații pe care le conține sistemul respectiv.

Dacă la un bilet cu 5 selecții tu completezi suma de ”3” în dreptul sistemului ”Duble”, atunci înseamnă că miza totală va fi 30 de lei pentru că sunt 10 combinații posibile (1-2, 3-4, 1-3, 2-4, 1-4, 2-3, 1-5, 2-5, 3-5, 4-5). Nu trebuie să calculezi tu câte combinații sunt pentru fiecare variantă. Numărul acestora este afișat automat În dreptul fiecărui sistem, după ce ai trecut miza. Ți-am spus că e simplu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here