Coronavirus pare să fi dat planurile tuturor peste cap iar întrecerile sportive sunt afectate în mod direct. Mai jos aveți câteva informații cu privire la măsurile luate de entitățile care organizează competiții fotbalistice. Mai multe informații despre coronavirus găsiți aici.

Foto: abc.net.au
Competiție Măsuri
EURO 2020 ☢️Mai multe federații europene de fotbal au cerut UEFA să amâne Campionatul European din acest an pentru anul viitor pentru ca actualele campionate interne să fie terminate. UEFA a luat această solicitare în considerare și va lua o decizie finală

Liga Campionilor ☢️Barcelona vs Napoli se joacă cu porțile închise – gazdele se plâng că vor pierde 6 milioane de euro din vânzarea biletelor pentru acest meci (sursă – în spaniolă)
☢️Meciul dintre Bayern Munchen și Chelsea se va juca cu porțile închise

Europa League ☢️Wolverhampton a cerut UEFA să amâne partida de la Pireu cu Olympiakos după ce patronul grecilor a fost infectat cu coronavirus. Decizia urmează a fi luată în următoarele 24 ore

☢️LASK Linz vs Manchester United se va juca cu porțile închise (sursă – în germană)
România ☢️Meciurile se joacă fără spectatori începând cu 8 martie
Spania ☢️Toate meciurile din primele două ligi se vor juca fără spectatori în următoarele două săptămâni.

☢️Uniunea Fotbaliștilor din Spania cer Ligii Profesioniste să suspende toate meciurile de teama răspândirii coronavirusului.

Germania ☢️Derby-ul campionatului german dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen se va juca, cel mai probabil fără spectatori (sursă – în germană)
☢️Meciul dintre 1.FC Koln și 1.FSV Mainz se joacă cu porțile închise

Franța ☢️Meciurile din primele două ligi din Franța se vor juca cu porțile închise până pe 15 aprilie

Anglia ☢️Patronul echipelor Nottingham Forest și Olympiakos Pireu a fost testat pozitiv cu coronavirus (sursă – în greacă/engleză)
Italia ☢️Toate meciurile din Serie A au fost suspendate

Austria ☢️Primele două ligi sunt suspendate (sursă – în germană)
Portugalia ☢️Toate meciurile din următoarea etapă din primele două ligi se vor juca cu porțile închise (sursă – în portugheză)
Algeria ☢️Campionatul continuă cu meciuri care se vor juca cu porțile închise

Articol în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − 1 =