Cum va putea un club de talia Unirii Urziceni să lupte împotriva unor asemenea barbarități? 65 de milioane de euro pentru Kaka, 93 pentru Cristiano Ronaldo. ( anunțul oficial al celor de la Manchester United )… cu banii aștia poți cumpăra întreg orașul Urziceni sau finanțezi ani buni de zile întreg campionatul românesc.

Kaka și Cristiano Ronaldo urmează să câștige în jurul a 25 000 de euro… pe zi. Câți fotbaliști câștigă acesti bani într-un an? Ce pretenții să mai ai de la fotbaliștii români atunci când joacă în Europa? Vom fi mulțimiți dacă vom primi numai două-trei goluri și vom spune că am jucat mai bine ca niciodată, însă am pierdut ca întotdeauna.

Fotbalul nu mai este fotbal de mult timp. Știam asta. Ceea ce se întâmplă acum însă deschide o prăpastie și mai mare între bogați și săraci. Pentru a vă face o idee mai competă asupra acesor transferuri, transferul lui Kaka va costa adunând salariul jucătorului, comisioane intermediarilor și impozitele plătite in jur de 205 milioane de euro, iar cel al lui Cristiano Ronaldo aproape 300 de milioane. Ce dracu ? Noi nici dacă ne adunăm toți jucătorii la un loc nu strângem atâți bani. Prea brutal ! Și ca să pună ultima bomboană pe colivă, agentul lui Zlatan Ibrahimovic zice:

Ibrahimovic valorează la fel de mult precum Kaka și Cristiano Ronaldo, însă împreună.

1 COMENTARIU

  1. Parerea mea ca e o prapastie intre noi si ei, dar nu cea de ordin material este si cea reala.Ei au bani si isi permit sa-i investeasca in publicitate ( pana la urma asta reprezinta transferurile celor doi ).Se baga multi bani pentru a se scoate si mai multi.Desi in perioada asta, o economie normala ca cea a Spaniei , putand sa te traga rau in jos.Jocul Realului nu cred ca se va imbunatati cu venirea celor doi, pentru ca problemele lor sunt ca de fiecar data in aparare.O echipa care nu vrea sa se apere e o echipa boema care va fi batuta mereu de o echipa disciplinata.Sunt doi jucatori care mie imi plac, insa e posibil sa fie stricati de aceasta mutare.Sa nu uitam ca Figo de la Real nu a fost niciodata ala de la Barcelona, cum Canavaro a scazut mult de cand a ajuns la Real.Canavaro in perioada din Italia e incomparabil mai bun decat cel de la Real, unde s-a facut de ras de cateva ori…In sfarsit…nu prea vad cu ochi buni transferurile astea.Vor aduce bani si atat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve + three =