Pariul „Gică-Contra” – episodul 4

Acest articol este un contra-pariu la obișnuitele pariuri „sigure” din rubrica #SpecialistînLiga1Continuăm să surprindem după ce 2 etape consecutive am reușit să „nimerim” 6 rezultate corecte din 7 posibile.

Mai jos oferta noastră din etapa cu numărul 5 din Play-off & Play-out din Liga 1 România.

fotbalita.tikitaka.ro – Opera intitulată „Derby în Gruia”

Biletul Contraatac din etapa cu nr.5 :

 • Concordia Chiajna – Dunărea Călărași
 • Pronostic: X2

Dacă până acum câteva săptămâni nu se știa care sunt cele mai slabe echipe din campionat, vom avea acum ocazia să le vedem în toată splendoarea lor. Celor două li se alătură Hermannstadt Sibiu care se îndreaptă vertiginos către matineu. Până una alta, Călărași speră…la doar 1 punct în spatele Sibiului, cei de pe Dunăre vor da totul pe terenul Chiajnei și vor încerca să plece din Ilfov cu toate cele 3 puncte.


 • Poli Iași – Dinamo București
 • Pronostic: Poli Iași „Total goluri Sub 1.5”

Deși are nevoie de puncte, Poli Iași este foarte neputincioasă și preferăm să zicem că aceștia vor aborda meciul diferit și vor încerca să marcheze pentru a scoate maxim din acest meci jucat pe teren propriu. „New” Dinamo are toate șansele să marcheze și ea, dar în loc de un clasic „ambele marchează” jucăm diferit și ne concentrăm doar pe gazdele acestui meci, considerând faptul că un egal ar mulțumi ambele echipe, Flavius Stoican nu va dori să-și „umilească” echipa de suflet.


 • FC Botoșani – Hermannstadt Sibiu
 • Pronostic: 1X

Hermannstadt Sibiu este dezamăgirea acestui campionat și se îndreaptă cu pași rapizi către Liga a 2-a. În prima ligă din România merită să joace cei mai buni…aia pe care-i avem. Dar Sibiul nu este în momentul de față nici măcar o echipa demnă de al doilea eșalon. Cu părere de rău, pentru că trebuie să trăim cu echipe no-name din Ilfov, care azi-mâine, oricând, se vor desființa. Și ce-i mai rău încă nu am văzut, Clinceni este în pole position pentru un loc în prima divizie.


 • Viitorul Constanța – CSU Craiova
 • Pronostic: Ambele marchează 

Al 2-lea meci important al etapei. Două echipe aflate la poli opuși. Viitorul dă semne de revenire. CSU Craiova aproape că nu mai cochetează deloc cu ideea de a ieși campioană în cea mai slabă competiție europeană după Parva Liga. Totuși există o șansă pentru Craiova, asta numai dacă vor merge la Ovidiu și vor încerca să obțină toate cele 3 puncte. Un meci deschis, multe goluri? Așa să fie!


 • FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș
 • Pronostic: 1X

Se întâlnesc cele mai bune echipe din Play-out. O spun rezultatele. Gaz Metan cu 12 puncte din tot atâtea posibile și FC Voluntari, „revelația” care în urmă cu câteva etape era ca și retrogradată. Pe locul 4 în Play-out, FC Voluntari ocupă locul 2 în clasamentul „formei” de moment. Ba mai mult, Bergodi, probabil înlocuitorul lui Teja la FCSB, este neînvins în aceste 4 meciuri. Un singur egal, 7 goluri marcate – 3 goluri primite. Totuși ilfovenii au mai mare nevoie de victorie și vor încerca să obțină maxim din acest meci.


 • CFR Cluj – FCSB
 • Pronostic: sub 1.5 goluri prima repriză

Miza este mare. Campionatul. FCSB o poate egala pe CFR în fruntea clasamentului. Nimeni nu va risca, ba mai mult, cuplul Becali-Teja întâlnește autobaza lui Dan Petrescu. FCSB nu va risca prea mult, nu pentru că vor folosi vreo tactică ingenioasă, ci din neputință, iar CFR în stilul caracteristic… ați ghichit: contraatac.


 • Sepsi OSK – Astra Giurgiu
 • Pronostic: 0-1 goluri prima repriză

Se întâlnesc două echipe care luptă pentru nimic. Două echipe care în 4 meciuri au marcat doar un gol și au primit 6, respectiv 8 goluri. Departe de locul 5, cele două se vor anihila reciproc în prima repriză și dacă vor începe să marcheze o vor face târziu, după pauză.

Biletul Etapei a 5-a de Liga 1:

Concordia Chiajna – Dunărea Călărași – X2
Poli Iași – Dinamo București – Poli Iași
FC Botoșani – Hermannstadt Sibiu – 1X
Viitorul Constanța – CSU Craiova – Ambele marchează
FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș – 1X
CFR Cluj – FCSB – Sub 1.5 goluri prima repriză
Sepsi OSK – Astra Giurgiu – 0-1 goluri prima repriză

Cotă finală: 10.38

Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 16 =