Imaginati-va un jucator precum Cristiano Ronaldo, care, dupa ce castiga de doua ori la rand trofeul Champions League, se trezeste peste doar un an ca nu mai prinde nici macar lotul unei echipe de Liga 1! Si asta fara vreun motiv anume! Pur si simplu, el nu mai este lasat decat sa se antreneze alaturi de colegii sai, dar cand vine ziua de meci, el este trimis invariabil la echipa secunda, chiar daca este cel putin la fel de pregatit ca si ceilalti jucatori! Iar singura explicatie care i se ofera din partea conducerii clubului sau este ca toti colegii sai il considera cel mai slab dintre toti, in urma unui chestionar pe care el a refuzat sa il completeze. Cu toate acestea, fanii inca il adora si se bucura de fiecare minut petrecut de el pe teren, chiar daca acum joaca impotriva unor adversari minusuculi departe de stralucirea arenelor continentale, unde fusese starul principal pana nu demult.

Bogdan Socol
Sursa foto: exclusivnews.ro

Pare doar o poveste, dar acesta este cazul real al comentatorului Digi Sport, Bogdan Socol. Singurul om al postului detinut de RCS-RDS care a comentat doua finale de Champions League de la fata locului si desemnat comentatorul anului 2012 are interzis de aproape un an de zile sa mai relateze meciuri pe Digi Sport 1 si 2. Retrogradat pe canalele 3 si 4 de la inceputul lui 2017, Bogdan si-a facut treaba bine in continuare, dar i s-a transmis oficial ca nu mai poate avansa in vreun fel pentru ca stilul sau este deranjant si alunga telespectatorii. Orice ar face, el nu mai poate depasi nivelul unor meciuri gen Betis – Deportivo sau Montpellier – Caen! E greu si pentru un superfotbalist ca Ronaldo sau Messi sa se motiveze cand joaca doar cu Gijon sau Ponferradina, darmite pentru un comentator care stie ca are toate calitatile sa fie prezent la marile meciuri ale Europei, dar nu poate depasi nivelul diviziei judetene!  In ianuarie, tuturor comentatorilor Digi Sport li s-a cerut sa completeze niște chestionare în care să isi evalueze colegii sub semnul anonimatului. Bogdan a fost unul dintre cei care au refuzat, iar rezultatele anchetei, considerate elocvente in stabilirea comentatorilor in acest an, l-au plasat pe ultimul loc!

Dupa un an 2017 in care a fost amendat de mai multe ori, Bogdan Socol se pregateste sa ia o pauza de la comentariile si emisiunile Fotbal European. Astfel, sambata, la ora 16, el va prezenta pentru ultima data emisiunea pe care o realizeaza din 2009, de la inceputurile Digi Sport, de luni urmand sa intre in concediu de paternitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here