Mancare Liga 1Talentul lor se vede pe teren etapă de etapă din Liga 1 sau meci de meci în cupele europene. Preferințele lor sentimentale, auto, moto sau imobiliare le vedem seara târziu la emisiunile ”quality”. V-ați întrebat însă vreodată cum se întrețin din punct de vedere culinar fotbaliștii din Liga 1? Prin ce sacrificii trec ei înainte de fiecare meci ? Cum pot unele genii ale balonului rotund, precum Dodel, Nilă, Pufulete sau alte staruri interne, să-și întrețină corpul astfel încât în timpul partidelor să dea randament maxim ?

În aceste zile, publicația spaniolă Sport.es s-a gândit să dea în vileag secretele culinare post-partide ale fotbaliștilor Barcelonei. Ei bine, noi încercăm să fim și mai incisivi și să vă prezentăm ce mănâncă fotbalistii din Liga 1 înainte de meciuri. După, e un fleac, întrucât poți mânca și slănină cu gem, în timp ce înainte trebuie să te menții, să ai grijă de complicații stomacale, să nu îți îngreunezi circulația plus toate cele obligatorii ”fotosintezei” corporale.

Iată preferințele culinare ale celor mai importanți jucători din Liga 1, înainte de fiecare meci:

Cristi Tănase – Ciorbă fierbinte de bivoliță

Raul Rusescu – Varză călită și salam de pufuleți

Marius Alexe – Hamburger din călcâi

comida-divertida

Adrian Mutu – Eugenii crocante îmbibate in lapte praf

Constantin Budescu – Anvelope de vită pe pat de sarmale organice

Mihai Costea – Ciolan cruduț cu coajă de praz pane

Kehinde Fatai – Piept de pui afumat cu fum de carpen birmanez

Daniel Pancu  Răbdări prăjite

Cornel Răpă – Pilaf de orez în lapte bătut

Mansaly Boubacar – Vită torturată în albuș de ouă

Ousmane N’Doye – Marijuana călită și infuzie de laba gâștii

Ciprian Deac – Plăcintă cu dovleac

Florin Costea – Pizza cu sos de savarină

Ianis Zicu – Ciolan triplu afumat

Costin Curelea – Tocăniță de veveriță din Carpați

Thaer Bawab – Șaorma cu foarte puține

Cătălin Munteanu – Supă de cerb cu afine dulci

Adi Popa – Argăseală crudă

Gabi Mureșan – Fasole bătută mediu în ulei de măsline

Iasmin Latovlevici – Țestoasă pe burtă

testoasa

Pablo Brandan – Salată de ienupăr amzonian

Mihăiță Pleșan –  Șuncă pe ziar plus o ceapa spartă lângă

Andrei Prepeliță – Păstrăv pierdut în farfurie cu sos de scorțișoară

Takayuki Seto – Sushi cu infuzie de ceapă giurgiuveană

Juan Albin – Ridiche fiartă cu orez triplu asamblat

Alexandru Bourceanu – Cap franjurat de bour

bour

Lucian Sânmărtean – Fructe pădurene

János Székely – Gulaș de vită proaspăt importată

Sebastian Chitoșcă – Mămăliguță de Bucovina cu mușchi săltăreț

Valentin Lemnaru – Omleta de buturugi si oase făcute surcele

Răzvan Pleșca – Caltabos asezonat cu muraturi de pe Tarnave

Toto Tamuz – Șold de iepure în zeamă de cimbru

Cosmin Matei – Rață-n băț

Alex Chipciu – Cârnăciori de bere și muștar picant

Florin Cernat – Baclava cu șpan

Sadat Bukari – Mistreț împușcat din greșeală

Nicolae Mitea – Mușchi de porc tras prin nas

Kamil Bilinski – Spaghete cu bucați anghelizate în nitrogen

Florin Buleică – Fleică de porc tranchilizat ușor

Wesley Lopez – Moluște de prune verzi

Deivydas Matulevičius – Somon îmbălsămat în sos Rene

Felipe Teixeira – Parizer portughez din resturi de conductă

Dorin Goga – Iahnie de fasole cu arpacaș

Victoraș Astafei – Iederă-n legume coapte

Valerică Găman – Umeraș de cocoș ușor picant

Florin Purece – Ficăței cu gogoșari

William de Amorim – Cățeluși în ceapă și grumpene

Pepe Bornescu – Căpoși fierți în suc propriu

Vasile Maftei – Crap pescuit cu pluta

Marius Croitoru –  Mușama la aburi si paltoane altoite cu ciuperci

Emil Jula – Melci organici dunăreni

Mugurele ”Pele” Buga – Ceai de coada calului

Dani Coman – Pâine unsă cu briceagul

Dumitru Hotoboc – Lapte de matcă suspendat în ibric

Vasilică Cristocea – Ou fertilizat de raţă

Paul Batin – Tiramisu de svaitar in cartofi natur

La acest articol au contribuit:

4 COMENTARII

Leave a Reply to max Renunțați la răspuns

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − three =