În primul rând, felicitări campionilor. Urziceniul este începând cu data de 10 iunie 2009, orașul cu cel mai mare procent de campioni raportat la numărul de locuitori.

Suntem o țară de ipocriți. Echipa unui oraș cu 17.094 de locuitori, dintre care cred că mai mult de trei sferturi habar nu au de numele jucătorilor de la Unirea, a ieșit campioană și se bucură o țară întreagă. De fapt, se bucură că a pierdut Dinamo titlul. La anul pe vremea asta, dinamoviștii se vor bucura că Vasluiul i-a suflat titlul Stelei. În România se trăiește din insuccesele celorlați.

Timișoara a fost un oraș ușor de manipulat. Timișoara a pierdut exact meciurile mai importante. Timișoara îl are pe Iancu. Iancu parcă e pe zi ce trece mai gras.

Iar vom avea parte un sezon fără echipe în primăvara Ligii Campionilor. Credeți că vor reuși fotbaliștii Unirii Urziceni să lase aparatele foto deoparte și să se concentreze la un meci disputat , de exemplu, pe San Siro? Nu realizăm acum, însă vom înjumătăți și coeficientul amărât care ne-a mai rămas.

Să nu se înțeleagă greșit. Unirea Urziceni a câștigat titlul pe propriul merit. Ar trebui să ne dăm seama însă că de la an la an valoarea campionatului nostru este pe o pantă invers proporțională cu direcția fotbalului european. Pe ucrainieni și ruși i-am scăpat din mână și ăștia nici măcar nu sunt în Uniunea Europeană. Urmează să ne depășească ungurii și bulgarii?

Onor Răzvan Lucescu. A făcut meciuri mari cu toate echipele tari ale campionatului. Ar trebui să i se ofere și lui o medalie de campion.

Avem un campionat pe care îl poate câștiga oricine. Go International Pitești ! Felicitări Unirea Urziceni ! Cu ocazia asta poate își face și primăria orașului o pagină web.

3 COMENTARII

  1. Razvan Lucescu se cam straduieste sa scoata cateva aplauze de la toti romanii, ajungand sa exagereze. Faci ceva frumos esti apreciat mai faci o data, esti iar apreciat dar la un moment dat trebuie sa o lasi si pe o linie dreapta daca ma intelegi. Ai batut la dinamo bravo lumea e cu tine.Esti un baiat care nu se da la o parte. Ai schimbat toata nationala ai invins in Lituania bine bravo te aplaudam era si treaba ta de fapt. Dar cand vine mecuil cu Timisoara, poti sa faci ceva de genul: "Baieti, jucati cum ati jucat tot campionatul si ati ajung pe 8 sau cat sunteti". In schimb, din ambitie, pentru a accentua ideea asta de baiat care nu se da la o parte baiat bunt etc, le-a "ordonat" jucatori sa joace cu ambitie cu pressing sa arate iar ca brasovul nu se da nush ce. Pai lasa frate joaca cum ai jucat de ai ajuns pe 8 lasa jucatorii ii motivezi asa pentru aplauze. Pai de ce nu ai jucat asa tot campionatul si POATE erai tu campion sau pe podium. Oricum succes sa faci bine cu nationala. FORTA TIMISOARA BUCURESTIUL VA SUSTINE. 🙂

  2. Brașovul e pe locul 9 și pentru că a făcut nu mai puțin de 13 egaluri, cele mai multe dintre toate echipele din Liga 1. Dacă Timișoara ar fi jucat și în Campionat ca în meciul de cupă cu Dinamo probabil că azi vorbeam de altă campioană. Iancu a făcut experimente pe această echipă. Cred că a vrut să fie sigur că joacă finala Cupei, dând pierdut campionatul prea devreme. Probabil că regretă amarnic acum acele meciuri cu Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 11 =