De câte ori nu te-ai întrebare care este cel mai profitabil sport la pariuri sportive online? Cu toții ne putem această întrebare la care un răspuns definitiv este imposibil de dat. Vom dezbate câteva aspecte interesante pentru a ne da seama care sunt comparațiile care își au rostul și ce trebuie la ce trebuie să fie atenți cei care vor să realizeze profit pe termen lung la pariuri sportive.

Prima reacție a tuturor celor care sunt în căutarea unui răspuns la această întrebare este să caute rezultatele pariorilor de succes care se dedică diverselor discipline. Cea mai bună sursă de avancronici și ponturi la pariuri sportive online este fără îndoială site-ul comunității pariorilor din România, acolo unde zeci de tipsteri își etalează cunoștințele într-o manieră cât se poate de transparentă. Da, avem acces la statisticile lor personale în timp real și putem să ne facem o idee despre rezultatele lor din fiecare lună.

La Biletul zilei, spre exemplu, găsim de regulă ponturi din fotbal sau tenis și rareori din alte sporturi. Este greu să spunem care dintre ponturi sunt mai profitabile, întrucât fiecare tipster are o specializare, un nivel de cunoștințe, o limită de timp dedicată fenomenului și ar fi destul de neadecvat să comparăm merele cu perele.

Unii pariori spun că sporturile de echipă sunt mai ușor de prezis, iar alții susțin fix contrariul. Pe de o parte, pare să fie mai simplu de evaluat forma unui sportiv decât cea a unui colectiv, însă efectul unei zile proaste are un accent mult mai pronunțat în ceea ce privește sporturile individuale. Dacă un tenisman prinde o zi slabă, are toate șansele să piardă chiar atunci când este favorit clar, pe când un fotbalist care traversează o formă slabă nu are neapărat o pondere decisivă asupra rezultatului unei partide și poate fi înlocuit de antrenor în orice moment pe parcursul jocului. Un lucru este cert: dacă ar fi mai profitabile anumite sporturi, numai pe acelea ar juca pariorii, însă în realitate rezultatele unui parior depind de numeroși alți factori și nu neapărat de sportul pe care pariază.

Spre exemplu, același parior, dacă joacă la o singură casă de pariuri online sau la mai multe, poate avea rezultate foarte diferite. Cei care se limitează la o singură agenție, chiar dacă ies în pierdere, au posibilitatea să realizeze profit pe termen lung numai dacă joacă la mai multe agenții, alegând de fiecare dată cele mai bune cote de pe piață, fără să schimbe nimic altceva la felul în care analizează partidele sau la mizele pe care le pariază. Casele de pariuri online de top recomandate de specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România sunt: Unibet, Betfair, Sportingbet, Netbet și Betano – Citește recenziile acestora de pe site-ul comunității pentru a afla care sunt punctele forte ale fiecăruia!

Orice parior poate să-și mărească șansele de câștig dacă se specializează pe anumite competiții. De regulă, se spune că profesioniștii aleg campionate și competiții mai obscure, despre care nu există foarte multe informații disponibile pe internet, tocmai pentru a putea specula cotele greșite oferite de casele de pariuri online, care se concentrează pe evenimentele cele mai populare, adică pe cele la care se mizează cei mai mulți bani. Aici poate fi vorba despre ligi inferioare de fotbal, meciuri de tenis între sportivi slab cotați sau chiar sporturi de nișă, cum ar fi tenis de masă, sporturi electronice eSports, curse de cai, volei sau alte sporturi/competiții care sunt rareori sau deloc difuzate la tv.

Totodată, pariorii pot să-și mărească șansele de a deveni profitabili pe termen lung dacă respectă o strategie precaută de gestionare a banilor. Specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România și casele de pariuri online de top ne recomandă să nu investim mai mult de 10% din veniturile noastre la jocuri de noroc. În același timp, pariorii de top folosesc de regulă o strategie de money management cât se poate de simplă, care presupune plasarea unei mize fixe, care reprezintă un procent de 2-4% din banca lor inițială. Peste 90% dintre pariorii profesioniști mizează exclusiv pe pariuri individuale, pentru a reduce pe cât posibil avantajul casei. Dacă vrei și tu să devi mai profitabil, încearcă să urmărești analizele specialiștilor și să afli cât mai multe despre felul în care operează aceștia și nu căuta o formulă magică care să-ți aducă îmbogățirea peste noapte, pentru că așa ceva nu există!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − eleven =