Atletico Madrid își aduce aminte ce este o înfrângere

Fără să piardă vreun meci în aceast sezon, așa ajungeau pe Mestalla cei de la Atletico Madrid, însă Soldado, cu un golazo, și Valdez în ultimele secunde ale meciului, i-au îngenuncheat pe fotbaliștii antrenați de Diego Simeone.

După mai mult de șapte luni de zile, 23 de meciuri oficiale, Atletico Madrid simte gustul înfrângerii din cauza Valenciei. Mestalla era prima probă de foc din acest sezon pentru Atletico, chiar dacă Simeone se încăpățânează să insiste că au mai avut meciuri la fel de exigente.

Roberto Soldado a fost singurul jucător valencian care s-a bătut cu apărarea oaspete. Suficient. Super-motivat, a prins un voleu extraordinar la o pasă bombată a lui Rami. Îl avea ca adversar pe cel mai bun ”9” din campionat. De altfel, destinul i-a unit în una dintre fazele controversate ale meciului, atunci când Falcao a fost călcat de Soldado pe față, columbianul lăsând în urmă o impresionantă dâră de sânge.

Finalul unui serii istorice pentru Atletico Madrid. O înfrângere care nu ar trebui să fie motiv de preocupare pentru că obiectivul lor de a intra în Liga Campionilor merge cât se poate de bine. Timpul va spune dacă va ajunge la meciurile decisive din campionat cu opțiuni de a se bate pentru titlu.

Messi, Falcao și Cr. Ronaldo, fără gol.

Meciurile de sâmbătă au lăsat în urmă un detaliu cât se poate de interesant: nici unul dintre cei trei golgeteri nu au marcat. Ultima oară când s-a întâmplat asta, 26 octombrie 2011. De atunci, au trecut 38 de etape în care cel puțin unul dintre cei trei înscria.

De moment, clasamentul marcatorilor din Primera stă astfel: Messi – 13 goluri, CR. Ronaldo – 11, Falcao – 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here