Transferat la începutul acestui an de la Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu a debutat pentru Sparta Praga în victoria acestora de pe teren propriu cu rivalii de la Viktoria Plzen, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Sural în minutul 32 și Karavaev 6 minute mai târziu.
Vătăjelu a început din primul minut și a fost schimbat înainte cu două minute de sfârșitul celor 90 de minute, la ieșirea de pe teren fiind aplaudat la scenă deschisă. Fostul oltean a fost considerat o surpriză plăcută pregătită de tehnicianul Spartei pentru derby-ul cu Plzen. Vătăjelu a profitat de ocazia oferită și n-a dezamăgit. În minutul 52 al partidei i-a oferit o pasă de gol lui Lafata însă atacantul ceh a trimis în bară.
Sunt bucuros că am debutat pentru Sparta. Sunt fericit că am câștigat. Mâine este ziua mea de naștere și este un cadou frumos. Când mi s-a spus că o să încep titular am avut ceva emoții dar colegii m-au susținuț și a fost totul bine. Mi-am așteptat rândul și mă bucur că am debutat cu o victorie. A fost puțin dificit pentru mine dar acum sunt fericit. 
Bogdan Vătăjelu pentru SpartaTV
Vătăjelu a jucat până acum doar la echipa U23 a Spartei în meciurile de Youth League pe care aceasta l-a disputat în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here