Cine joacă sferturile de finală și când

Chile – Uruguay ( joi, 02:30 )

Gazdele versus cea mai titrată națională din istoria acestui turneu ( 15 titluri ). Chile vrea să câștige acest titlu care atât de mult s-a încăpățânat să îi reziste de-a lungul timpului și vrea să o facă demonstrând că poate lăsa pe drum nume mari, cum e cazul acum, cu Uruguay. Fără Suarez, însă cu Godin și Cavani, Uruguay rămâne Uruguay, aceeași echipă competitivă, care dă totul pe gazon indiferent de numele rivalei.

Bolivia – Peru ( vineri 02:30 )

Un duel considerat a fi cel mai slab din această fază a competiției. Bolivia, spulberată de Chile în ultimul meci al grupelor, are posibilitatea să intre în semifinale după o pauză de 18 ani, în timp ce Peru, locul trei în urmă cu patru ani, pare favorită, după imaginea bună oferită în grupe: vitorie cu Venezuela, egal cu Columbia și o înfrângere cu ghinion în fața Braziliei, în fața căreia a rezistat 90 de minute.

Argentina – Columbia ( sâmbătă 02:30 )

Meciul vedetă al sferturilor de finală, care putea fi foarte bine și finala. Columbienii nu au marcat foarte mult și nici nu au arătat un fotbal foarte bun, însă au arătat că pot câștiga chiar și așa, iar ca exemplu, meciul cu Brazilia. Au reușit atunci să îl neutralizeze pe Neymar, ba chiar să îl scoată din competiție, de ce nu ar face-o și cu Messi? De cealaltă parte, Argentinei îi lipsește efectivitatea, fiind naționala cu cele mai multe ocazii create la această Copa America, însă presiunea cea mai mare este pe Messi, suporterii așteptând de la el să le ofere în sfârșit un trofeu la nivel de selecționată.

Brazilia – Paraguay ( duminică 00:30 )

Un meci între o național schimbată radical de către Dunga, foarte plană în ce privește nivelul fotbalului oferit, excesiv de pragmatică și cu prea puțini fotbaliști care să aducă ceva fantezie în joc, Brazilia va avea în față Paraguay, națională neînvinsă încă la acest turneu, cu un trio ofensiv Santa Cruz – Barrios – Valdez, destul de bătrân, însă foarte eficace.

21 iunie

Columbia – Peru 0-0

Brazilia – Venezuela 2-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 11 =