A inceput actiune de la Wimbledon, iar pentru pariori pare sa fie o gura de aer acest turneu, dat fiind faptul ca de saptamani bune nu prea sunt evenimente de top pe care sa se parieze. Ziua a doua din cadrul turneului ne ofera cateva partide foarte interesante, iar in cele ce urmeaza va prezentam un bilet de cota 2.62, propus de echipa pariuribune.ro.

Au fost alese trei pronosticuri din tenis pentru biletul zilei, mergandu-se de fiecare data pe favoriti. Djokovic, numarul 4 mondial, va da piept in primul tur cu Klizan, locul 47. Nu incape indoiala vis a vis de statutul de mare favorit pentru Djokovic si e putin probabil sa cedeze vreun set aici.

Thiem, locul 8 ATP, nu va avea viata usoara cu Pospisil, insa speram sa se vada diferenta dintre cei doi si pe teren, nu doar pe hartie. Pospisil a aratat o forma buna pe iarba in ultimele saptamani, lucru ce nu poate fi spus si despre Thiem, insa mergem pe mana austriacul. Cei doi s-au mai intalnit o singura data, pe zgura in 2015, Thiem castigand in trei seturi.

Ultima partida de pe biletul zilei le pune fata in fata pe Kerber, locul 1 mondial, si pe Falconi, ocupanta pozitie 247. Nemtoaica are toate argumentele de partea ei, in timp ce Falconi isi doreste victoria de ziua tarii sale. Noi vedem un meci controlat clar de Kerber si o victorie fara set pierdut, la fel ca in 2013 pe hard, singura data cand cele doua s-au mai intalnit.

  • Klizan – Djokovic: 0-3 @ 1.30
  • Thiem – Pospisil: 1 @ 1.40
  • Kerber – Falconi: 2-0 @ 1.44

​Cota finala: 2.62

Wimbledon este capul de afis in oferta de pariere in prima jumatate a lunii Iulie, iar pariurile live sunt la ordinea zilei cand vine vorba de tenis. Astfel, daca sunteti interesati sa pariati live, este bine de stiut ca puteti pune mana pe freebeturi de cate 20 RON oferite de Fortuna. Gasiti detalii despre aceasta promotie aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + nine =