Colegii de la ponturipariuri.pro au bifat un profit excelent saptamana trecuta cand a fost vorba de tenis, biletele iesind castigatoare pe banda rulanta zile la rand. Dupa ce ziua de luni n-a fost prea generoasa in oferta la pariuri, prima recomandare la biletul zilei tenis din aceasta saptamana se joaca marti, 25 Iulie 2017.

Mai exact, avem o cota finala de 2.03 pe Biletul zilei tenis – 25.07.2017, cota formata din doua evenimente. Jucam un meci pe hard de la masculin si un meci pe zgura de la feminin. Speram ca programul sa nu sufere modificari, ca sa nu ne intindem si pe ziua de miercuri.

Carla Suarez Navarro, semifinalista saptamana trecuta la Bucharest Open, va da piept cu Paolini marti la turneul de la Bastad (Suedia). Navarro este una dintre jucatoarele de top ale lumii pe zgura si tinteste trofeul la acest turneu. Jucatoarea din Spania are clar primi sansa in fata locului 135 WTA, iar noi mergem pe o victorie in doua seturi aici.

Partida de la masculin se joaca pe hard, in USA, Atlanta. Tiafoe va avea publicul de partea lui in fata lui Millman, iar asta este inca un avantaj in plus. Pustiul american este favorit la toate casele de pariuri, mai ales ca l-a invins pe Millman si anul trecut. Atunci a castigat in doua seturi la Londra, pe iarba. La prima vedere putem spune ca Tiafoe are cam toate argumentele de partea lui si speram sa nu apara vreo surpriza neplacuta.

Biletul zilei tenis – 25.07.2017:

  • Suarez Navarro – Paolini: 2-0 seturi @ 1.33
  • Tiafoe – Millman: 1 @ 1.53

​Cota finala: 2.03

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + 5 =