betano

Betano s-a instalat rapid în topul preferințelor pariorilor români, pe care i-a cucerit prin intermediul ofertelor inedite, prin interfața super optimizată, prin oferta sportivă stufoasă ce dispune de opțiuni de pariuri interesante și de cote mari, prin aplicația revoluționară pentru iOs și așa mai departe.

Chiar dacă a intrat pe piața românească de pariuri online abia în 2016, cu puțin timp înainte de începerea Campionatului European de Fotbal, Euro 2016, agenția ocupă un loc pe podiumul clasamentului popularității caselor de pariuri online de pe portalul comunității pariorilor din România, PariuriX.com.

Oferta de pariuri de la Betano

Atât oferta pre-meci, cât și cea pentru pariuri live, este extrem de bogată în ceea ce privește numărul evenimentelor și al opțiunilor de pariuri disponibile. Oferta pentru partidele din Liga 1 se publică foarte devreme, de regulă cu aproximativ o săptămână înainte de startul partidelor, iar printre tipurile de pariuri oferite se găsesc și cele pe cartonașe sau cornere. De asemenea, există și pariuri antepost pentru o bună parte dintre competiții și inclusiv pentru întrecerea din Liga 1.

Pe lângă oferta de pariuri live care este surprinzător de diversificată în orice moment al zilei, platforma de pariuri live este extrem de bine optimizată, lucru care completează experiența pozitivă pe care o propune acest operator. Pariurile se pot plasa foarte rapid, de regulă în numai două sau trei secunde de la apăsarea butonul de pariere. Cele 24.000 de evenimente sportive transmise anual în format live video pot fi urmărite de către jucătorii care au cel puțin 0.5 RON în contul de pariuri online. Printre competițiile difuzate se regăsesc și La Liga, Bundesliga, Ligue 1, MLS și multe altele.

Oferta casei de pariuri online Betano acoperă foarte bine și sporturile electronice. Amatorii de jocuri video pot paria pe competițiile de DOTA 2, Counter-Strike, Starcraft 2 sau League of Legends. De asemenea, operatorul originar din Grecia propune și o serie de pariuri pe evenimente mondene și de divertisment, dar și pariuri politice.

Avantaje pentru jucători

Betano

Pe lângă ofertele clasice, Betano propune și o serie de avantaje semi-permanente care sunt menite să le sporească pasionaților șansele de câștig. „Miza înapoi la 0-0” este o facilitate care îi ajută pe cei care joacă pariuri de tip Pauză/Final sau Scor Corect să-și primească banii înapoi în cazul în care pariul lor este pierzător, iar partida s-a încheiat cu scor alb: 0-0.

Operatorul le oferă zilnic utilizatorilor posibilitatea de a paria pe câteva evenimente din fotbal, tenis, baschet și volei care primesc cote imense, prin intermediul ofertei „Marjă 0%”; practic, Betano oprește 0% marjă de câștig, iar valoarea cotelor pentru linia 1X2 este aproape maximă. Partidele cu pricina sunt marcate cu un cerc roșu pe care sunt trecute simbolurile „0%”.

O altă ofertă care nu trebuie deloc neglijată este „Pierdere la Limită?”: cei care joacă biletele multiple pe fotbal sau baschet, care conțin între 5 și 10 selecții ce au cote de cel puțin 1.65, își vor primi miza înapoi în cazul în care numai un singur pariu este necâștigător.

Aplicația inovatoare pentru mobil

Betano

Utilizatorii care își instalează aplicația pentru iPhone și  iPad (iOs8+) pot plasa pariuri folosind comandă vocală, urmând ca această facilitate să fie implementată în curând și pentru utilizatorii de telefoane ce rulează sistemul de operare Android. Pentru pariorii care dețin telefoane sau tablete pe care rulează Windows există varianta web a site-ului, care este extrem de bine optimizată și pentru mobil sau tabletă.

De asemenea, cele 24.000 de partide difuzate anual în format live video pot fi urmărite de utilizatorii care descarcă aplicația Betano pentru iOs sau Android. În plus, utilizatorii își pot seta meciuri favorite, pot alege să primească anumite notificări de la partidele jucate și își pot personaliza aplicația astfel încât se le ofere o experiență care să se muleze perfect pe cerințele lor.

În recenzia completă a agenției Betano de pe PariuriX.com vei găsi multe alte detalii interesante, cum ar fi miza, depunerea și retragerea minimă, detalii despre plăți și verificarea contului, oferte inedite, amănunte despre zona de cazinou etc. De asemenea, pe forumul de discuții de pe site-ul comunității pariorilor din România vei putea pune întrebări și totodată răsfoi situațiile și problemele cu care s-au confruntat alți pariori care au  jucat la acest operator. Vei putea afla și cum s-au soluționat respectivele cazuri, lucru care te va ajuta să-ți faci o mai bună părere despre acest operator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here