Gabriel TamasWeekend de weekend, mijloc de mijloc de săptămână, sau când au loc meciurile, vom încerca să vă aducem informații referitoare la cei mai importanți stranieri români din Europa. Cât de buni sau de ”stranieri” de fotbal vor fi aceștia, rămâne de văzut. Cert este că noi vom încerca să le urmărim evoluțiile, golurile și tot ce ține de viața lor pe terenul de fotbal. În acest mijloc de săptămână avem câțiva români implicați în meciurile de Cupa Ligii Angliei, dar și în cupele europene!

Capital One Cup!

Gabi Tamaș, integralist în joc, dar și-n erori în WATFORD – Doncaster 1-2

Ce ți-e și cu soarta asta… La finele sezonului trecut, Gabi Tamaș își retrograda propria echipă, Doncaster Rovers, după un penalty comis în ultima rundă din Championship. Ei bine, ieri, în meciul din Capital One Cup jucat, culmea, chiar împotriva fostei sale echipe, Gabi Tamaș a comis din nou un penalty. De această dată internaționalul român și-a ajutat fosta echipă, retrogradată chiar de el în sezonul trecut, să se califice mai departe.

George Țucudean, 65 de minute în Derby County – CHARLTON 1-0

După ce în campionat a avut o prestație excelentă cu Derby, fostul ”câine” nu a mai reușit să repete evoluția și în Cupa Ligii. Mai mult, Țucudean a fost schimbat în minutul 65 de Igor Vetokele.

Florin Gardoș, rezervă neutilizată în Milwall – SOUTHAMPTON 0-2

Din nou a apărut în lotul ”Sfinților”, din nou nu a prins niciun minut. Este vorba de stelistul Gardoș, cel care nici în Cupa Ligii nu a reușit să bifeze minute pentru trupa lui Ronaldo Koeman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here