Sâmbătă ( 14 noiembrie ) se joacă barajul pentru locurile ce au mai rămas libere pentru drumul către turneul final al Campionatului Mondial organizat de Africa de Sud în 2010. În Europa se joacă Portugalia – Bosnia Hertegovina, Ucraina – Grecia, Slovenia – Rusia și Franța – Irlanda. Ne vom opri puțin asupra ultimei duble din listă. Franța – Irlanda se anunță a fi un meci încrâncenat, între două echipe aflate în diferite stadii de . Iralndezii joacă mai mereu din postura out-siderului, deci nu au asupra umerilor o presiune foarte mare, în schimb francezii vin după o campanie destul de slabă, locul doi din grupa lor fiind considerat de către suporteri un eșec și vin cu moral ceva mai scăzut. Francezii primesc însă sprijin dintr-o direcție surprinzătoare. Președintele țării, Nicolas Sarkozy vrea să asiste la meciul de la Dublin.

Azi pe internet au apărut ( nu se știe cum ) scrisorile prin care au dialogat guvernele irlandez și respectiv cel francez pe tema locației în care cel mai important om din Franța va putea viziona respectivul meci.

Partea cea mai frumoasă începe din momentul în care Brian O.Leary începe să fie ironic în privința înalțimii președintelui francez.

Acum, imaginați-vă că în locul Franței, barajul cu Irlanda l-ar fi jucat România. Cum s-ar fi desfășurat dialogul între consilierii lui Traian Băsescu și cei iralndezi? În interiorul postului puteți vedea setul complet al scrisorilor:

Click pe imagine pentru formatul mărit.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here