SORANA CIRSTEA

UPDATE! Sorana Cîrstea – Bojana Jovanovski 6-3, 6-7 (7), 6-3!

După succesul de ieri cu Ana Ivanovic, Sorana Cîrstea și-a câștigat și cel de-al doilea său meci din barajul Fed Cup, scor 6-3, 6-7 (7), 6-3, cu Bojana Jovanovski și a calificat România în Grupa II Mondială. Țara noastră s-a impus cu 3-1, celălalt punct fiind adus de Simona Halep, cea care a câștigat tot cu Jovanovski.

* Meciul de dublu în care trebuiau să joace Irina Begu și Monica Niculescu s-a oprit la scorul de 1-0 pentru reprezentantele noastre, după ce cuplul sârb Jaksic/Stojanovic s-a retras.

UPDATE! Simona Halep – Ana Ivanovic 3-6, 6-7 (2)

Fără vlagă și fără agresivitatea cu care ne-a obișnuit, Simona Halep a fost depășită clar de Ana Ivanovic, scor 3-6, 6-7(2), iar calificarea României în Grupa Mondială II din Fed Cup depinde acum de Sorana Cîrstea. Vă reamintim că Simona a jucat astăzi un meci, cel cu Jovanovski, astfel că oboseala poate fi o cauză a eșecului.

UPDATE!  Simona Halep – Bojana Jovanovski 6-2, 6-4 

Meciul dintre Simona Halep și Bojana Jovanovski, întrerupt de ploaie ieri la scorul de 3-1, s-a reluat în această dimineață în aceeași notă de dominare destul de clară a Simonei. După alte 60 de minute de joc, a 5-a jucătoare a lumii s-a impus cu 6-2, 6-4 și va juca de la ora 12:30 al doilea meci al zilei cu Ana Ivanovic. Dacă va învinge, Halep va duce România în Grupa II Mondială din Fed Cup.

Simona Halep

Sorana Cîrstea și-a făcut datoria, câștigând poate cel mai greu meci al ei la acest baraj de calificare in Grupa Mondială II al Fed Cup pe care echipa României îl joacă împotriva Serbiei la București.

Românca a învins-o în primul meci al acestui baraj pe Ana Ivanovici, scor 3-6, 6-3, 6-2. Chiar dacă a început puțin adormită meciul, scorul ducându-se repede la 0-3 după primele 10 minute, Sorana a reușit să revină în meci în următorul set, jucând tot mai bine, profitând ce-i drept și de numeroasele greșeli neforțate ale sârboaicei. A dominat meciul și l-a încheiat în stil mare cu un as, după ce a revenit de la 0-2 în setul decisiv.

1

Tot azi urmează să joace și Simona Halep, cea mai bună jucătoare a echipei României urmând să o întâlnească pe Bojana Jovanovski. Mâine, Simona Halep-Ana Ivanovici, Sorana Cîrstea-Bojana Jovanovski, Irina Begu, Monica Niculescu-Jovana Jaksici, Nina Stojanovici.

UPDATE: Meciul Simona Halep – Bojana Jovanovski a fost oprit din cauza ploii într-un moment în care românca, cu un start bun de meci, conducea, scor 3-1. Partida se va relua duminică de la 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 3 =