Dinamo va cauta duminica, in derbi-ul pentru prima pozitie in clasament, sa obtina intaia victorie in fata ialomitenilor din campionat. Pana-n prezent, cele doua s-au intalnit de 5 ori, de 2 ori Urziceniul s-a impus si 3 meciuri s-au terminat la egalitate. De mentionat ca, pe terenul gazdelor de duminica, cele 2 partide jucate au fost remize. Confruntarea va pune fata-n fata echipa cu cel mai bun golaveraj (Dinamo) si cea care a primit cele mai putine goluri in editia actuala (Urziceni).
Partida va insemna si meciul cu numarul 100 pentru formatia lui Dan Petrescu in prima divizie (48 victorii-24 infrangeri).
Tot in runda 32, Steaua va incerca sa castige la Timisoara dupa 5 ani, ultimul succes fiind acel 1-8 inregistrat la data de 9 aprilie 2004.
Un alt duel pentru Europa se va da in Giulesti, unde cele doua formatii se intalnesc pentru a 72-a oara in campionat, visinii castigand de 22 de ori iar oltenii de 34 de ori. Pe stadionul rapidistilor, craiovenii au avut doar 7 victorii, ultima fiind inregistrata in editia 2002-2003, cu scorul de 2-0 96 aprilie 2003). 2, 77 este media golurilor consemnate in duelurile directe dintre Rapid si Universitatea Craiova.
Vasluiul si Pandurii vor juca in acest sfarsit de saptamana meciurile cu numarul 130 in Liga 1.
Stoica (U.Craiova) si Kuciak (Vaslui) vor incerca sa continue sa bifeze toate minutele in campionat, ei fiind si singurii care au reusit sa fie integralisti in primele 31 de etape.

Sorin Cartu se va afla pentru a 400-a oara pe banca tehnica pentru o formatie de Liga1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =