Derby-ul Bosniei dintre Zeljeznicar (locul 2) și FK Sarajevo (locul 4) a fost în pericol să nu se joace din cauză că oaspeții nu întruneau condițiile standard pentru vreme nefavorabilă. A nins abundent la Sarajevo cu o zi înaintea meciului iar terenul stadionului Grbavica a fost rapid acoperit de zăpadă. Deszăpezirea nu a fost singurul impediment care a stat în calea disputării partidei. O problemă și mai mare cu care s-au confruntat cei de la  Zeljeznicar au fost mingile de joc. Nu aveau niciuna omologată pentru zăpadă așa că au vopsit mai multe mingi cu un spray. Oficialii gazdelor au afirmat că ideea a aparținut oficialilor meciului.

Sursa foto: scsport.ba

Comunicatul oficial de după meci dat de oficialii lui Zeljeznicar: “Ținând cont de problema mingii de fotbal pentru zăpadă, am dori să punctăm faptul că în cadrul competiței se pot folosi doar mingile oficiale furnizate de federație (NFSBiH) la începutul sezonului. Potrivit cerințelor oficialilor, mingile de care dispuneam au fost vopsite în roșu.”

Din fericire pentru cei de la Zeljeznicar, partida s-a jucat dar a doua zi și au mai și câștigat-o cu 2-1 și se mențin la egalitate de puncte (16) pe primul loc cu Siroki Brijeg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 1 =