atletico madrid barcelona 0'0Sambătă seară, pe Vincente Calderon, dupa un meci intens, Atletico Madrid si Barcelona au demonstrat cât de egale le sunt forțele în acest moment. Paradoxal, rezultatul le mulțumește pe toate cele trei echipe situate in fruntea clasamentului din Primera Division. Pe catalani pentru că sunt campioani de iarnă, pe Atletico pentru că se menține în coasta lor, la egalitate de puncte și pe Real Madrid pentru că are posibilitatea să se apropie de cele două dacă scoate toate punctele din deplasarea de la Barcelona, acolo unde va juca azi de la ora 20:00 cu Espanyol.

Barcelona și Atletico termină turul cu câte un singur meci pierdut, prima un 0-1 la Bilbao în etapa 15 , a doua tot un 0-1, însă la Espanyol Barcelona acasă în etapa 9. Tata Martino e primul antrenor argentinian care reușește să câștige turul în Primera Division după 19 ani, ultimul care mai reușise asta fiind Jorge Valdano cu Real Madrid în sezonul 1994-1995.

Reactii de dupa meci

Diego Simeone ( antrenor Atletico Madrid ): Barcelona venea după meciuri în care a marcat multe goluri iar acum au plecat cu zero la acest capitol. Respectam aceasta echipa, insa exista o mica diferenta de 400 de milioane de euro”

Tata Martino ( antrenor Barcelona ): De ce au fost rezerve Messi si Neymar? Orice antrenor ar fi facut la fel ca mine. Nu aveau forma necesara pentru a juca un meci intreg. Suntem campioni de iarna? Cine isi va mai aminti? Prefer sa fim campioni in vara.

REZUMATUL VIDEO complet al meciului Atletico Madrid-Barcelona 0-0 il puteti vedea AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − nine =