Claudio Ranieri a plecat, forțat, de la Leicester, și campioana din sezonul trecut a recuperat gustul victoriei tocmai în fața celor de la Liverpoool, scor 3-1, cu o dublă a lui Vardy.

Înainte de meci, lângă King Power, a putut fi văzut un cortegiu funerar deschis de un automobil pe care putea fi văzut mesajul R.I.P. Football. Era clar că fanii nu erau de acord cu concedierea antrenorului cu care Leicester câștiga Premier League în urmă cu doar nouă luni de zile.

Surprinzătoarea victorie obținută de Leicester a alimentat și mai mult scenariul conform căruia antrenorul a fost ”săpat” de către unii dintre cei mai importanți jucători din lot, în frunte cu Vardy, care luni seară, conform statisticilor oficiale, a făcut mai multe sprinturi decât în tot sezonul actual.

Punctul culminant al omagiului oferit de către suporteri a fost minutul 65 al meciului, minut care echivalează cu vârsta lui Ranieri, atunci când tribunele s-au luminat cu flash-urile telefoanelor mobile în timp ce se cânta în onoarea fostului antrenor.

Cu nou antrenor pe bancă, Leicester a simțit iar gustul victoriei după o pauză de șase meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − eighteen =