Ana Bogdan a făcut un meci mare astăzi în cea de-a doua zi a calificărilor pentru tabloul principal al turneullui Prague Open. După victoria epuizantă de ieri, Ana a avut un meci mai la îndemână astăzi pe terenul 1 al complexului TK Sparta din capitala Cehiei în compania jucătorei Tereza Martincova, locul 150 WTA.

Ana Bogdan, Prague Open 2017

Martincova a beneficiat de susținerea publicului dar Ana a avut de partea ei un joc mult mai mult decât al adversarei și s-a impus fără prea mari probleme în două seturi, 6/3, 6/1 și s-a calificat în finala calificărilor acolo unde se va bate cu o altă jucătoare din Cehia, Lucie Hradecka, locul 168 WTA.

Martincova a opus ceva rezistență doar în primul sent când a și reușit să obțină 3 puncte. În setul al doilea, Ana nu i-a mai dat nicio șansă adversarei, câștigând 5 game-uri consecutive. Scor final, 6/3, 6/1 și Ana se pregătește pentru finala cu Hradecka.

Galerie foto de la meciul Anei Bogdan cu Tereza Martincova.

Hradecka a învins-o cu 2-1 în prima rundă a calificărilor pe Risa Ozaki, locul 68 WTA și cap de serie în calificările Prague Open 2017. Astăzi, Hradecka a trecut în două seturi, 6/3, 6/3 de compatrioata Karolina Berankova. Ana Bogdan și Lucia Hradecka nu s-au mai întâlnit până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − fourteen =