Ana Bogdan a făcut un meci mare astăzi în cea de-a doua zi a calificărilor pentru tabloul principal al turneullui Prague Open. După victoria epuizantă de ieri, Ana a avut un meci mai la îndemână astăzi pe terenul 1 al complexului TK Sparta din capitala Cehiei în compania jucătorei Tereza Martincova, locul 150 WTA.

Ana Bogdan, Prague Open 2017

Martincova a beneficiat de susținerea publicului dar Ana a avut de partea ei un joc mult mai mult decât al adversarei și s-a impus fără prea mari probleme în două seturi, 6/3, 6/1 și s-a calificat în finala calificărilor acolo unde se va bate cu o altă jucătoare din Cehia, Lucie Hradecka, locul 168 WTA.

Martincova a opus ceva rezistență doar în primul sent când a și reușit să obțină 3 puncte. În setul al doilea, Ana nu i-a mai dat nicio șansă adversarei, câștigând 5 game-uri consecutive. Scor final, 6/3, 6/1 și Ana se pregătește pentru finala cu Hradecka.

Pentru cei care au avut bilet la pariuri sportive, puteți verifica dacă este câștigător sau nu pe verificarebilet.ro

Galerie foto de la meciul Anei Bogdan cu Tereza Martincova.

Hradecka a învins-o cu 2-1 în prima rundă a calificărilor pe Risa Ozaki, locul 68 WTA și cap de serie în calificările Prague Open 2017. Astăzi, Hradecka a trecut în două seturi, 6/3, 6/3 de compatrioata Karolina Berankova. Ana Bogdan și Lucia Hradecka nu s-au mai întâlnit până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − seven =