Aktobe întâlnește mâine pe teren propriu formația norvegiană Hodd într-o partidă contând pentru manșa retur din turul doi preliminar al Europa League. Kazacii sunt foarte aproape de a fi eliminați după ce în tur a fost 1-0 pentru norvegieni, care pleca din postura clară de out-sider. Doi dintre cel mai buni jucători ai lui Hodd,  Akeem Latifu și Sivert Heltne Nilsen nu au primit viza de a intra în Kazahstan din motive necunoscute astfel că norvegienii vor fi nevoiți să joace fără ei. Refuzul ambasadei kazace de a le acorda viza celor doi este deocamdată necunoscut. Oficialii de la Hodd sunt de părere că acest lucru a fost decis pentru a  dezavantaja formația lor în vederea calificării care se joacă în Kazahstan.

Captură foto: TV2 Norvegia
Captură foto: TV2 Norvegia

 Akeem Latifu și Sivert Heltne Nilsen au rămas în Norvegia și vor vedea partida la TV.  Aktobe – Hodd se va disputa mâine de la ora 21:00 (ora locală).

Hodd este câștigătoarea Cupei Norvegiei ediția 2012 și joacă în Liga a 2-a norvegiană, ocupând abia locul 6 (15 partide, 26 de puncte) la 9 puncte de primul loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 3 =