copa-libertadores-2014

De câteva zile, pe internet și în jurnalele de știri ale televiziunilor, s-a propagat un clip video, devenit viral, în care își făcea apariția o fantomă ce se plimba prin tribune în timpul meciului din Copa Libertadores dintre The Strongest ( Bolivia ) și Defensor Sporting ( Uruguay ).

Nu sunt multe de spus sau analizat. Dacă ne uităm mai atent ne putem da seama că este vorba de un spectator care coboară extrem de grăbit scările și se îndreaptă spre ieșirea de pe stadion, meciul fiind pe final, porțile dintre tribune fiind deschise în acel moment. Cum a prezentat însă presa sportivă din România acest ”eveniment paranormal”. Cităm de pe site-ul sport.ro, care redă o știre difuzată la știrile sportive Pro Tv:

”Lumea e impartita – unii nu cred in povestea cu fantoma, insa cei care studiaza fenomenele paranormale au o explicatie.

“Asta e vreun suporter care a murit acolo, este un spirit ratacitor. Aceste spirite raman intre cele doua lumi, raman spirite ratacitoare si nu se despart de cele 2 lumi”, explica Nicoleta Moldoveanu, parapsiholog.

In imaginile prezentate de bolivieni, fantoma trece ca prin branza prin gardul de pe stadion:  “Poate sa treaca prin gard , prin zid, prin orice. Nu cred ca poate face rau dupa cum arata”, mai spune aceasta.”

Știrea Pro TV poate fi văzută aici, iar clipul cu spectatorul grăbit, transformat în fantomă, mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here