La nici o lună distanță de la finala jucată la Berlin între Barcelona și Juventus, Liga Campionilor a pornit din nou la drum, în liniște, din cealaltă extremă, cea a primului tur preliminar.

Victoria Stadium, Gibraltar ( sursă foto revistauncanio.com )
Victoria Stadium, Gibraltar ( sursă foto revistauncanio.com )

Marți și miercuri s-au jucat primele patru meciuri ale sezonului 2015-2016 în Liga Campionilor, protagoniste fiind echipele campioane în cele mai slab cotate ligi de pe continentul european.

B36 Torshavn – The New Saints 1-2

FC Pyunik – SS Folgore 2-1

Lincoln FC – Santa Coloma 0-0

Crusaders – Levadia Tallin 0-0

Pe Victoria Stadium din Gibraltar s-a jucat duelul iberic al acestui prim tur preliminar între Lincoln Red Imp, campioana micii provincii britanice din sudul Spaniei și Santa Coloma, campioana Andorrei. Meciul s-a încheiat fără goluri, însă de remarcat prezența în 11-le titular al gazdelor a celor trei frați Casciaro ( Lee, Kyle și Ryan ), alături de singurul fotbalist profesionist al acestei echipe, atacantul Liam Walker. Tot fără goluri s-a terminat și Crusaders ( Irlanda de Nord ) – Levadia Tallin ( Estonia ). FC Pyunik, campioana Armeniei, a reușit să treacă de SS Folgore ( San Marino ), scor 2-1, în timp ce galezii de la The New Saints au reușit să învingă campioana din Insulele Feroe, Torshavn, în deplasare, într-un alt meci cu frați pe teren, polonezii Lukasz și Adrian Cieslewicz. Primul a jucat titular pentru gazdele feroeze, al doilea a făcut-o pentru New Saints, după ce sezonul trecut a fost și el jucător al celor de la Torshavn.

Returul celor patru meciuri se va juca săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − seventeen =