Mâine, 13 februarie 2012, se comemoreză 3 ani de la dispariția lui Ion Constantinescu!

Supranumit Hamlet Ion Constantinescu a fost unul dintre cei mai importanti oameni ai sportului românesc si a fost considerat părintele sportului de echipă craiovean. A fost preşedintele Ştiinţei atunci când aceasta a reuşit promovarea istorică în prima ligă, în 1964 și fost organizator de competiţii la clubul Universitatea Craiova, încă din anul nașterii, în 1948.

De asemenea, a antrenat echipa de volei feminin de la CS Universitatea şi a scris monografii despre activitatea secţiilor de fotbal, handbal, baschet şi volei de la clubul din Bănie.

Ion Constantinescu  a încetat din viaţă pe 13 februarie 2009, la vârsta de 78 de ani, iar în cinstea acestuia Sala Sporturilor a clubului SCM Craiova îi poartă numele.

1 COMENTARIU

  1. In fiecare an ne aducem aminte de d-ul profesor,de nea Ion…omul pe care, majoritatea , l-am considerat ca si parintele nostru.In momentele grele ale vietii,pt.ca toti avem asa ceva,ne gandim la ,,Hamlet”.Cei care suntem in alte orase ,departe de Craiova ne este dor de sala de sport ,de terenul de fotbal,de strazile Craiovei.Nu avem cum sa uitam anii frumosi petrecuti in acest oras
    Felicitari Ionut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =