Cum ar fi stai pe WC și în timpul ăsta să câștigi în jur de 100 de euro?

Asta dacă nu ești constipat. Că dacă ai probleme digestive și zăbovești mai mult cu atât mai bine. 25 de euro pe minut. Cam atât câștigă Cristiano Ronaldo. Indiferent dacă doarme sau se strâmbă la camerele de vederi, dacă nimerește vinclul porții sau își dă cu stângul în dreptul, dacă joacă sau nu joacă. Deci nu vorbim de fiecare minut pe care portughezul ajuns la Real Madrid îl joacă. Vorbim despre fiecare minut al vieții sale din următorii ani.

Ronaldo cel mediatic va câștiga în jur a 1 000 000 de euro pe lună. Un milion și încă ceva mărunțiș. Vreo 80 000 pentru a îi sparge prin baruri. Asta, dacă împărțim pe zile, ar fi cam 36.000 de euro zilnic.

Cum să nu se bucure banca unde își are depuși bani din moment ce în contul său intră 1500 de euro la fiecare oră trecută? In fiecare oră din noapte sau din zi, in fiecare zi din lună, în fiecare lună din an.

Cam câți oameni care sunt în această situație cunoașteți? Care să câștige 0,40 euro pe SECUNDĂ.. Mai exact 1 leu și 69 de bani. 16 900 lei pe stil vechi. În fiecare secundă.

Banii îi are. Acum va avea nevoie de timp pentru a îi cheltui. Și de motivație pentru a mai juca fotbal.

sursă foto Reuters

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − four =