Luni a început să circule o știre pe mai toate site-urile sportive din România: Arbitrul norvegian Tom Ovebro se face călugăr! Șoc! Mega-super-giga-tera-kilo-senzațional! Gsp-ul, Prosportul, Sfurt.ro, Antena 3, Boomsport, Ediție Specială, Bănățeanul, Hunedoreanul, etc…. Absolut toți.

Ceea ce nu au știut  gazetarii noștrii de nădejde este că 28 decembrie e Ziua Păcălelilor în Spania, iar ei și-au luat țeapa din plin preluând știrea de pe site-ul celor de la AS. Rectificările de rigoare au venit târziu, asta datorită tot cititorilor care le-au atras atenția.

Nu știu dacă a apărut știrea cum că  se pregătește un schimb Ronaldinho – Beckham cu Kaka….

1 COMENTARIU

  1. Eu tot n-am inteles. Pana la urma au zis la sfarsitul articolului ca e ziua pacalelilor in Spania, dar de ce tebuie sa preluam si noi chestia asta? Am ajuns sa „celebram” ziua pacalelilor din Spania? Ei fac ceva glume de Ziua Pacalelior de 1 aprilie?

  2. Inițial nu au stiut că este o păcăleală și au pus știrea la modul serios. Abia după câteva ore s-au prins și au completat.

  3. Anonim, in cazul in care nu esti un sfurtist :DCe am furat noi de la gsp sau sfurt.ro?Daca am preluat ceva de acolo am dat sursa mereu. Insa, de la sfurt.ro, nu am preluat niciodata nimic. Din contra, ei au luat de la noi, fara sa ne citeze.La multi ani si la mai bine, ca nu e ok sa terminam anul incrancenati.

  4. Inițial nu au stiut că este o păcăleală și au pus știrea la modul serios. Abia după câteva ore s-au prins și au completat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here